VšehoBlog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zoznam : Obľúbené jedlá

Rád si robím zoznamy o všetkom o jedlách, hercoch, filmoch a o rôznych iných veciach. Rád by som vám ukázal niektoré moje zoznamy. :-)
Môj prvý zoznam začnem obľúbenými jedlami. 5 mojich obľúbených jedál: 1. Zemiakové droby Neviem či to každý pozná ale ja to milujem, pochopiteľne keďže pochádzam z Liptova. Droby nesmú chýbať na správnej Liptovskej hostine. 2. Špagety s mrkvou Klasické špagety avšak miesto nejakej omáčky tam je len jednoducho nastrúhaná, jemne podusená mrva a cherry paradajky. 3. Zemiakové placky Avšak potrpím si nato, že musia byť domáce. Takisto tradičné Liptovské jedlo. 4. Čína No čína ako sa to vezme. Určite pravá čína od čínskej kuchárky by chutila inak. Pridala by tam ktovie aké koreniny, zeleninu o ktorej my nemáme ani páru a pripravovala by to s tradičnou čínskou dávkou lásky. 5. Segedínsky guláš Ako piaty som si vybral "segedín", ani neviem prečo ale keď sa u nás varí tak ho zacítim na kilometer a už sa mi zbiehajú slinky. :-) Ak ste došli až dokonca,tak sa v komentároch podeliť o vaše názory, prípadne o zoznamy.

Zoznamy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014